Highlights Gouda750 web

nieuws - 29 november 2021

Vorige bericht Volgende bericht

Volgend jaar viert Gouda uitgebreid feest van 12 april tot en met 17 september 2022, samen vieren we Gouda750. Er is actief en enthousiast gereageerd op de oproep een bijdrage te leveren aan het programma en nog steeds komen er nieuwe projecten binnen. Vanwege de grote belangstelling verlengt de organisatie van Gouda750 de huidige, en in principe laatste, aanvraagronde met twee weken tot 15 december 2021. Na die datum kan geen financiële bijdrage meer worden aangevraagd.

Wethouder Thierry van Vugt: “Inmiddels is er een evenwichtig, rijk-gevuld en ook ambitieus programma aan het ontstaan. Het wordt écht feest voor iedereen, overal in de stad, gemaakt voor en door Gouwenaars. Het einde van de aanvraagrondes betekent niet dat het programma klaar is. Samen met bedrijfsleven, inwoners en het verenigingsleven bouwen we onverkort door aan het feest Gouda750.“

Gouda750 wordt een feest, vol ontmoetingen, verrassende gebeurtenissen en feestelijke bijeenkomsten. Het motto van het feest is Geef Gouda door. Nieuwsgierig? Bekijk hier het programma.