Paul de zeeuw

nieuws - 24 augustus 2022

Vorige bericht Volgende bericht

Expositie van (amateur) kunstenaars in de Agnietenkapel

De laatste weken van augustus en de eerste week van september staan helemaal in het teken van (amateur)kunst door Goudse kunstenaars. Na de expositie van de Raad van Kerken is het nu de beurt aan Salon Gouda750. Deze spontaan ontstane expositie is van dinsdag 30 augustus t/m zaterdag 3 september te bezoeken in de Agnietenkapel. Op dinsdagmiddag en vrijdagmiddag van 12.00-16.00 uur en woensdag, donderdag en zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur.

(Amateur) kunstenaars tonen hun werk met het thema Gouda. Daarnaast zal er werk te zien zijn van de laatste 3 echte Goudse Plateelschilders: Trudy Ottersepeer, René Boot (De Drietand) en Ria Nobel. Er zijn schilderijen en tekeningen van o.a. Paul de Zeeuw, Jos van Kersbergen, René Boot, Margriet Zegel, Maarten ter Meulen, Siem Brand, Mees Meijer, Cor van Rossum, Caroline Navarro e.v.a.

Expo Salon Gouda750 is samengesteld door Annette Meijer, Ben Boere, Janjaap van Elst en Ineke Volbeda. Zij zijn het team die de GoudGevers, de vrijwilligers Gouda750, aansturen.