Werner sponsor met hart

nieuws - 24 februari 2022

Vorige bericht Volgende bericht

INTO business is sponsor van Gouda750. Veel ondernemers in de stad kennen de man achter dit bedrijf maar voor wie hem niet kent stellen we hem graag even voor.

Het gezicht achter INTO business Gouda is Werner van den Bosch. Hij is uitgever van de oudste titels: INTO business Gouda (sinds 2004) en INTO business Alphen (sinds 2005). Werner is voor veel ondernemers gesprekspartner met een lage drempel en een hoge gunfactor. Hij is oprecht geïnteresseerd in alle ondernemers: van groot tot klein en vindt het leuk hun verhalen te delen in zijn magazines.

De meeste ondernemers in Gouda kennen Werner van de lanceringen van het magazine en andere netwerkbijenkomsten die hij organiseert. Hij is creatief, rolt de rode loper uit en daar lopen vaak meer dan honderd ondernemers per lancering overheen. Werner is getrouwd met Astrid en woont samen met hun 3 kinderen Tessa, Quinty en Puck in Alphen aan den Rijn.


Hoe geef jij invulling aan het Gouda750 thema Geef Gouda door?

Als verbinder met mijn grote business platform INTO business Gouda ben ik al meer dan 10 jaar een spil tussen alle ondernemers in het Groene Hart. Als partner van Gouda750 ondersteun ik de organisatie via mijn magazine, online kanalen en social media. Op de druk bezochte lanceringen van mijn magazine en andere bijeenkomsten die ik organiseer, geef ik de organisatie ook regelmatig het podium om het gave feest te promoten bij mijn clubleden.

Want met z’n allen gaan we er een gedenkwaardig jaar van maken!