Gouda747 Tankwagen op de Markt 0

nieuws - 19 juli 2019

Vorige bericht Volgende bericht

De tankwagens van Stubbe Logistiek met reclame voor de stad zijn geen onbekende verschijning in het land. De Gouda750-wagen gaat vanaf 19 juli rijden door Nederland om te laten zien dat Gouda een mooi feest in het vooruitzicht heeft en dat graag wil vieren met iedereen die zich verbonden voelt met onze stad.

Geef Gouda door!
Gouda750 inspireert inwoners, bedrijven en instellingen om de stad mooier en leuker te maken. In eerste instantie voor de Gouwenaar en daarnaast voor iedereen die de Gouwe door de aderen voelt vloeien en de bezoeker die Gouda voor het eerst ontdekt. Iedereen heeft tenslotte een plek op de tijdlijn van verleden naar toekomst, het thema voor de festiviteiten is dan ook Geef Gouda door!

Om het feestjaar mogelijk te maken is de stichting ‘Fonds Gouda750 - Geef Gouda door!’ in oprichting. Het fonds gaat zich bezighouden met de inkomsten en uitgaven rondom Gouda750. In het najaar worden spelregels en criteria bekend gemaakt en vanaf januari 2020 kunnen aanvragen worden ingediend. Kijk voor meer informatie op www.gouda750.nl