Raamgroot

Het programma

U wordt ontvangen bij de hoofdingang van de kerk. Via de Zuiderzijbeuk loopt u naar het Koor. In de Zuiderzijbeuk staan de belangrijkste altaarstukken van de tentoonstelling opgesteld. Op 7 april zal de opbouw van de tentoonstelling zo goed als afgerond zijn. Als één van de eersten maakt u kennis met deze unieke tentoonstelling. In het Koor wordt u een drankje aangeboden en zal er een kort exposé over de tentoonstelling gegeven worden door de directies van de Sint-Janskerk en Museum Gouda.

Na een welkomstwoord door burgemeester Pieter Verhoeve wordt er in de Noorderzijbeuk een viergangen diner geserveerd door Kookatelier Betty Blue. Tussen twee gangen door wordt er een veiling gehouden met kavels bestaande uit een aantal Goudse iconen en kunststukken van bekende Goudse kunstenaars. Daarnaast hebben we een aantal kavels met producten en diensten die u zullen verrassen! De catalogus kunt u inzien via deze link.

Alle deelnemers aan het Charity Dinner ontvangen vooraf een gedrukt exemplaar van de veilingbrochure. De in de veilingbrochure opgenomen bedragen zijn startprijzen. Er worden géén veilingkosten in rekening gebracht. U betaalt wat u biedt. Voor zover van toepassing zullen de door u gekochte veilingstukken later bij u worden afgeleverd.

Uw bijdrage

De kosten voor de deelname aan het diner, inclusief wijnen, drankjes en koffie, bedragen € 300 pp. U ontvangt een gereserveerde plaats aan een ronde tafel voor 8 personen. U kunt ook een complete tafel bestellen. Afstemming over seating is mogelijk. Voor het reserveren van uw deelname: KLIK HIER

Georganiseerd door Fonds Gouda750 in samenwerking met de Sint-Janskerk en Museum Gouda

De opbrengst van het diner en de veiling komen ten goede aan de activiteiten die georganiseerd worden voor de feestelijke viering van Gouda750. Voor informatie over sponsoring, het leveren van een bijdrage aan de veiling, het vooraf indienen van een bod of het meebieden op afstand en het reserveren van kaarten kunt u contact opnemen met Fonds Gouda750, email naar fonds@Gouda750.nl.