Complex foto pand 1

nieuws - 23 mei 2022

Vorige bericht Volgende bericht

Deze keer in sponsor met hart voor Gouda 750 een bedrijf uit Waddinxveen, Complex E-techniek. Geweldig dat jullie het feest mede mogelijk maken!

Vraag aan oprichter Peter Lenards; Wat is jullie band met Gouda en hoe geven jullie invulling aan het thema Geef Gouda door?

“Complex is in 1998 gestart in Gouda, veel van onze relaties zijn gevestigd in Gouda en veel van onze medewerkers wonen er.

Wij voelen een erg sterke band tussen Waddinxveen en Gouda en zijn blij als we daar ons steentje aan kunnen bijdragen. Daarnaast past het prima in onze visie; bijdragen aan een project met maatschappelijke betrokkenheid. Daar zijn we van het begin af aan actief mee geweest. We vullen #GeefGoudadoor in door bijvoorbeeld lid te zijn van de Broederschap van de Sint Jan en door sponsoring van diverse sportverenigingen.

We zijn trots dat we als bedrijf gevestigd in Waddinxveen gevraagd zijn betrokken te zijn bij Gouda750 en we vinden het natuurlijk geweldig om mee te mogen doen aan zo`n prachtig evenement! We wensen de organisatie heel veel plezier en succes en alle Gouwenaars een prachtig feest!