Iconen

nieuws - 10 maart 2022

Vorige bericht Volgende bericht
Iconen

Terwijl de opening van het feestjaar Gouda750 snel nadert kan het Fonds Gouda750 mededelen dat de financiering van de meeste projecten die in aanmerking komen voor een financiële bijdrage bijna rond is. Een paar projecten wachten nog op definitieve toezegging. Daarom lopen er nog gesprekken met aantal potentiële sponsors en staan er 2 fundraisingsprojecten op stapel.

Adopteer een Goudse Icoon.

“Voor eeuwige roem” kunnen bedrijven, organisaties en instellingen, maar ook particulieren één van de 50 iconen adopteren en zo hun naam verbinden aan dit icoon. Adopteren betekent dat uw naam op het icoon komt te staan en dat uw naam wordt vermeld in de routebeschrijving en het boek dat over de iconen wordt uitgegeven. En…na afloop van de feestelijkheden wordt u eigenaar van het icoon. Meer weten?


Charity Dinner

Daarnaast is er een Charity Dinner met Veiling in voorbereiding die wordt gehouden in De Sint-Janskerk. Deelnemers krijgen een preview van de tentoonstelling “ Het wonder van Gouda” , een 4 gangen diner en een veiling met bijzondere kunstwerken en verrassende kavels. Datum 7 april a.s. . Binnenkort op de website van Gouda750!