Adh 20191202 MG 9413

nieuws - 17 december 2019

Vorige bericht Volgende bericht

Wat een energie, wat een geweldige succesvolle avond in een overvol Cultuurhuis Garenspinnerij op 2 december! De drukke Sinterklaas-week weerhield de Gouwenaar niet om op een maandagavond samen te komen voor de tweede grote stadsbijeenkomst Gouda750. En goed te zien dat er naast veel bekende ook minder bekende gezichten onder de ca. 170 bezoekers waren.

In de plenaire opening werd onze nieuwe burgemeester Pieter Verhoeve geïntroduceerd. Ook werd het Fonds Gouda750 (en het fondsbestuur) aan de stad gepresenteerd. Door wethouder Thierry van Vugt werd namens het stadsbestuur meteen een mooi beginbedrag in de pot gestort.

Na de pauze waren er verschillende sessies; projecten indienen bij fonds Gouda750; ideeën matchen (cultuur, sport onderwijs en zorg); Gouda750 in de wijken en kwamen andere randvoorwaarden aan bod zoals duurzaamheid, veiligheid, communicatie en marketing etc.

Heb je een goed idee voor het feestjaar? Dan kun je het projectplan gaan maken, want vanaf 1 januari 2020 kunnen de aanvragen ingediend worden. Lees hier meer over de aanvragen bij Fonds Gouda750 en de spelregels en criteria.