Video arriva

nieuws - 24 februari 2022

Vorige bericht Volgende bericht

Video winactie

Is jóuw Goudse Verhaal straks te lezen in de bus?

Heb je mooie herinneringen aan een bepaalde plek, een speciale gebeurtenis of een bijzonder persoon? Droom je over iets wat nog gerealiseerd wordt in de stad ‒ misschien wel dankzij jou? Of denk je bij Gouda vooral aan nu, aan vrienden, aan werk, aan school? Alle verhalen zijn welkom, zolang het maar Gouds is. Stuur je verhaal in vóór 1 maart 2022. De vijf beste Goudse Verhalen krijgen een unieke plek in de bus en worden ook nog eens beloond met een geweldig pakket!

In 2022 viert Gouda 750 jaar stadsrechten ‒ en hoe! Van donderdag 14 april tot zaterdag 17 september is het feest. Gouda750 is een zes maanden durende citytrip voor jong en oud, vol kleine en grote evenementen waaraan iedereen kan meedoen. Arriva brengt inwoners uit de hele regio ernaartoe. En onderweg kunnen de buspassagiers via QR-codes op de stoelen genieten van een op-en-top Gouds Verhaal. Misschien wel het jóuwe? Doe mee, en stuur je Goudse Verhaal in!

Wat moet je doen?

  1. Schrijf een verhaal van maximaal 500 woorden.
  2. Geef je verhaal een korte titel (max. 40 tekens).
  3. Stuur een passende foto mee, liefst landscape. De foto moet rechtenvrij zijn! (Stuur de naam van de maker en zijn toestemming mee.)
  4. Geef je contactgegevens op (voor en achternaam, adres, telefoonnummer, e-mailadres).
  5. Stuur je Goudse Verhaal naar goudseverhalen@chocoladefabriekgouda.nl onder vermelding van Gouda750-winactie.

Je verhaal wordt geredigeerd. We letten daarbij op taal, alinea's, tussenkopjes enz. Als je instuurt, geef je toestemming voor publicatie van jouw verhaal en het gebruik daarvan om de Goudse Verhalen te promoten. Wat er met je gegevens gebeurt, lees je in het privacystatement.

En de winnaars zijn ...

Van alle inzendingen wordt een selectie gemaakt van de vijf mooiste, ontroerendste, grappigste en/of beste Goudse Verhalen. De jury bestaat uit:

  1. Marien Brand (programmamanager Gouda750)
  2. Merle van ’t Hoog (Stadsmarketing & toerisme gemeente Gouda)
  3. Ginetta Blokzijl (Goudse Verhalen)

De winnaars worden begin maart 2022 bekendgemaakt via de socialmediakanalen van Gouda750 en natuurlijk in deze nieuwsrubriek.

De winactie is een initiatief van Goudse Verhalen, Gouda750, Stadsmarketing & toerisme gemeente Gouda en Arriva.